Dekbed zonder hoes

Handige, hygiënische en comfortabele dekbedden, daar gaat het om bij Het Kleinste Loo. Bij ons zijn dekbed en hoes één geheel en dat biedt heel veel voordelen!

  • Denk maar eens aan het gebruiksgemak: juist omdat het maar één product is, hoeft u onze dekbedden na de wasbeurt niet in een aparte hoes te stoppen. Dat is erg handig, in een handomdraai is uw bed weer opgedekt.
  • Omdat het één geheel is en de dekbedden van Het Kleinste Loo een ruime instapstrook hebben, liggen ze altijd goed op het bed en ze zakken niet weg in de hoes. Ook na een paar nachten slaapt u nog steeds heerlijk zonder dat u de boel hoeft op te schudden.
  • Bovendien zijn onze dekbedden erg hygiënisch; ze hebben een antibacteriële vulling en ze mogen in zijn geheel in de wasmachine. Dat is wel zo fris; bij dagelijks gebruik en zeker ook na een ongelukje. De meeste dekbedden kunnen in de droger. Natuurlijk bieden we verschillende maten aan zodat er altijd een oplossing is voor úw wasmachine en -droger. Wij wijzen u graag de weg.

Met mooie stoffen, een aantrekkelijke basiscollectie en steeds nieuwe ontwerpen, is Het Kleinste Loo dé aanbieder van dekbedden uit één stuk voor thuisgebruik. Voor kinderen en volwassenen hebben we aansprekende dessins. Maar omdat onze dekbedden gemakkelijk te reinigen zijn, worden ze ook veel in de zorgsector gebruikt. En ze zijn ideaal voor de horeca, voor recreatiebedrijven, hotels, bed & breakfast, vakantiehuisjes, vakantiewoningen en bijvoorbeeld de scheepvaart.

Als het bed opmaken niet jouw hobby is!